Полина Спасова от Велинград е новата изгора на футболиста Благой Георгиев-Джизъса. Избраницата

...
Полина Спасова от Велинград е новата изгора на футболиста Благой Георгиев-Джизъса. Избраницата
Коментари Харесай

Тази чаровница е новата жена до Благо Георгиев! Полина е с 20 г. по-млада от него

Полина Спасова от Велинград е новата възлюбена на футболиста Благой Георгиев-Джизъса. Избраницата му е по-млада от него с цели две десетилетия.

Според светската клевета двамата са се срещнали във фитнес залата и от същата минута били неразделни. Освен че била млада и красива, новата на Благо била от състоятелен жанр, което пък е в плюс за спортиста, който след раздялата си с Есмер по всякакъв начин се опитвал да закърпи бюджета си. Благо нямал нищо срещу да стане натъпкан шурей и с удоволствие щял да се венчае за хотелиерската щерка.

Досега Георгиев е имал брак единствено с рускинята Есмер. Според мълвата Джизъса към този момент приготвя втора женитба. Светските клюкари описват, че сватбата щяла да стане факт до месец, само че Благо и избраницата на сърцето му към този момент били сгодени. В момента се обсъждало дали тържеството да се провежда у нас в родния град на Поли, или пък да си подреден гала на някой от плажовете на екзотичния остров Бали, където двамата влюбени са към този момент повече от седмица.

Девойката била наела първокласна къща за към 2500 $ месечно, в която възнамерявали да останат по-дълго. 

Джизъса, който известно време беше липсващ от обществените мрежи, в този момент се завърна с извънредни фрагменти от най-скъпите кътчета на острова. Футболистът демонстрира съвсем ежедневно първокласните местенца, които посещава с новата си обичана. За разлика от него профилът на Поли в мрежата е безгласен, в него няма нито една обява, хубавицата не следва никой и няма нито един почитател. 

Във Facebook нещата седят по същия метод, последната фотография е качена преди към 8 години, написа " Телеграф ". От страницата излиза наяве само, че момичето се е занимавало с музика и е развивало професионално певческите си заложби.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР